Case de vanzare Suceava

IMPERIUM RESIDENCE III – in constructie

Case de vanzare Suceava

Imperium Residence are in desfasurare realizarea unui proiect vast de construire a unui cartier de 48 de constructii P+1+M si 2 constructii P+2+M, respectand aceleasi norme ale calitatii, chiar incercand a aduce un plus in ceea ce priveste prezenta atat relaxanta cat si impunatoare a locuintelor. Noul cartier va beneficia de toate utilitatile, va fi prevazut cu un spatiu de joaca pentru copii. Aleea principala de acces va avea o latime de 7m si va fi pavata si iluminata. Cartierul va fi prevazut cu camere de supraveghere si bariera automata de acces.

Acest cartier este in constructie. Situat la periferia orasului Suceava, Sfantu Ilie, Imperium Residence III este un complex rezidential ce va contine un numar de 48 de constructii P+1+M si 2 constructii P+2+M. Complexul a fost proiectat astfel incat locuitorii vor beneficia de tot confortul pentru un stil de viata modern. Langa acest cartier se afla si celelate doua cartiere finalizate.

Imperium Residence construieste case cu o suprafata confortabila la preturi avantajoase.

Casele au o structura moderna cu mult bun gust si sunt economice din punct de vedere al intretinerii, la construirea acestora folosindu-se materiale de calitate ce asigura o izolare perfecta. Pentru a va convinge ca descrierea e relevanta, va asteptam intr-o vizita la fata locului, unde veti primi asistenta din partea unui profesionist.

IMPERIUM PALAS
Strada Statiunii, nr. 166, Moara
Telefon (transport): 0040 756 109 919
Telefon (constructii): 0040 753 361 400
Email: office@imperiumresidence.ro
Web: IMPERIUM RESIDENCE