CU CE NE OCUPAM?

Imperium Residence construieste case cu o suprafata confortabila la preturi avantajoase.

Casele au o structura moderna cu mult bun gust si sunt economice din punct de vedere al intretinerii, la construirea acestora folosindu-se  materiale de calitate ce asigura o izolare perfecta. Pentru a va convinge ca descrierea e relevanta, va asteptam intr-o vizita la fata locului, unde veti primi asistenta din partea unui profesionist.

IMPERIUM RESIDENCE I

Situat la periferia orasului Suceava, comuna Moara, sat Bulai, Imperium Residence I este un complex rezidential ce contine un numar de 10 case individuale. Acest complex este finalizat 100%. Zona in care este situat complexul este o zona linistata, aproape de oras, intr-un cadru natural cu totul deosebit.

MAI MULTE DETALII

IMPERIUM RESIDENCE II

Situat la periferia orasului Suceava, comuna Moara, sat Bulai, Imperium Residence II este un complex rezidential ce contine un numar de 14 case individuale. Acest complex este finalizat 100%. Zona in care este situat complexul este o zona linistata, aproape de oras, intr-un cadru natural cu totul deosebit.

MAI MULTE DETALII

IMPERIUM RESIDENCE III

Acest cartier este in constructie. Situat la periferia orasului Suceava, Sfantu Ilie, Imperium Residence III este un complex rezidential ce va contine un numar de 48 de constructii P+1+M si 2 constructii P+2+M. Complexul a fost proiectat astfel incat locuitorii vor beneficia de tot confortul pentru un stil de viata modern. Langa acest cartier se afla si celelate doua cartiere finalizate.

MAI MULTE DETALII