Imperium Residence IV – Bloc IV

Imperium Residence iti propune apartamente la cheie moderne si spatioase- O locuinta pe gustul tau!

Imperium Residence propune un concept inovator de stil de viata urban, oferind in curand spre vanzare locuinte unifamiliale intr-un cartier rezidential, in Sfantul Ilie, Suceava, intr-o zona linistita, la 10 minute de centrul orasului si la 1 minut de mijloacele de transport in comun. Constructia va fi compusa din parter+1 etaj+mansarda si va pune la dispozitia celor interesati 18 apartamente foarte spatioase si confortabile.

Fiecare apartament va fi realizat cu cele mai fine detalii de design modern, completat de o gama variata de materiale de exceptie, toate selectate pentru a oferi o experienta de confort si relaxare. Stim cat de importanta este libertatea ta de miscare, de aceea am proiectat complexul rezidential astfel incat sa iti punem la dispozitie parcari special amenajate. Nu vor lipsi nici spatiile de joaca, locul unde copii se pot bucura de natura si pot interactiona cel mai bine.

Atunci cand vorbim de o astfel de locuinta, despre finisaje sau despre instalațiile aferente, in mod clar nu putem lasa aceasta responsabilitate in mana oricui, ci este necesar sa fim profesionisti, așa cum suntem noi, cei de la Imperium Residence. Pentru noi, constructiile reprezinta mai mult decat simpli stalpi de beton sau de zidarie aruncați in mijlocul unui teren. Cunoaștem informatiile cu privire la materialele necesare, dar și modul lor de combinare astfel incat rezultatul final sa fie concretizat intr-un veritabil succes. De la structura de rezistenta si pana la straturile de protectie imperios necesare pentru o cladire, precum hidroizolatiile și termoizolatiile, nimic nu reprezinta o necunoscuta pentru noi.

Imperium Residence iti propune apartamente la cheie moderne si spatioase- O locuinta pe gustul tau!

Galerie foto & video

Plan parter

Vezi Apartamentele – Parter

Plan etaj I

Vezi Apartamentele – Etaj 1

Plan Mansarda

VEZI APARTAMENTELE – ETAJ 2