Prezentare, structură – Bloc 3

CONSTRUCȚII BLOCURI

APARTAMENTE DIN CĂRĂMIDĂ LA CHEIE

Imperium Residence IV – Bloc III

Imperium Residence iți propune apartamente la cheie moderne și spațioase- O locuință pe gustul tău!

Imperium Residence propune un concept inovator de stil de viață urban, oferind în curând spre vânzare locuințe unifamiliale într-un cartier rezidențial, în Sfântul Ilie, Suceava, într-o zonă liniștită, la 10 minute de centrul orașului și la 1 minut de mijloacele de transport în comun. Construcția va fi compusă din parter+1 etaj+mansardă și va pune la dispoziția celor interesați 18 apartamente foarte spațioase și confortabile.

Fiecare apartament va fi realizat cu cele mai fine detalii de design modern, completat de o gamă variată de materiale de excepție, toate selectate pentru a oferi o experiență de confort și relaxare. Știm cât de importantă este libertatea ta de mișcare, de aceea am proiectat complexul rezidențial astfel încât să iți punem la dispoziție parcări special amenajate. Nu vor lipsi nici spațiile de joacă, locul unde copii se pot bucura de natură și pot interacționa cel mai bine.

Atunci când vorbim de o astfel de locuință, despre finisaje sau despre instalațiile aferente, în mod clar nu putem lăsa această responsabilitate în mâna oricui, ci este necesar să fim profesioniști, așa cum suntem noi, cei de la Imperium Residence. Pentru noi, construcțiile reprezintă mai mult decât simpli stâlpi de beton sau de zidărie aruncați în mijlocul unui teren. Cunoaștem informațiile cu privire la materialele necesare, dar și modul lor de combinare astfel încât rezultatul final să fie concretizat într-un veritabil succes. De la structura de rezistență și până la straturile de protecție imperios necesare pentru o clădire, precum hidroizolațiile și termoizolațiile, nimic nu reprezintă o necunoscută pentru noi.

Call Now Button