Case

Cu ce ne ocupăm?

Imperium Residence construiește case cu o suprafață confortabilă la prețuri avantajoase.
   Casele au o structură modernă cu mult bun gust și sunt economice din punct de vedere al întrețineriila construirea acestora folosindu-se materiale de calitate ce asigură o izolare perfectă. Pentru a  convinge  descrierea e relevantă așteptam într-o vizită la fața locului, unde veți primi asistență din partea unui profesionist.

IMPERIUM RESIDENCE I
Situat la periferia orașului Suceava, comuna Moara, sat Bulai, Imperium Residence I este un complex rezidențial ce conține un număr de 10 case individuale. Acest complex este finalizat 100%. Zona în care este situat complexul este o zonă liniștită, aproape de oraș, într-un cadru natural cu totul deosebit.

IMPERIUM RESIDENCE II
Situat la periferia orașului Suceava, comuna Moara, sat Bulai, Imperium Residence I este un complex rezidențial ce conține un număr de 14 case individuale. Acest complex este finalizat 100%. Zona în care este situat complexul este o zonă liniștită, aproape de oraș, într-un cadru natural cu totul deosebit.

IMPERIUM RESIDENCE III
Acest cartier este în construcție. Situat la periferia orașului Suceava, Sfantu Ilie, Imperium Residence III este un complex rezidențial ce va conține un număr de 48 de construcții P+1+M și 2 construcții P+2+M. Complexul a fost proiectat astfel încât locuitorii vor beneficia de tot confortul pentru un stil de viață modern. Lângă acest cartier se află și celelate două cartiere finalizate.

Call Now Button